fbpx
Фирмен уеб сайт Mercatus Outsoursing

КОИРПОРАТИВЕН УЕБ САЙТ ЗА БИЗНЕС КОНСУЛТАЦИИ

Започнахме работа по сайт, който имаше нужда да обновим изцяло дизайна. След дълга консултация с нашия клиент обсъдихме всички нужни промени и разбрахме неговите предпочитания. Така лесно постигнахме отличен резултат, от който клиента е впечатлен и доволен.

Фирмен сайт Kraychev Partners

ФИРМЕН УЕБ САЙТ ЗА АДВОКАТСКА КАНТОРА

При изработката на фирмения уеб сайт KRAYCHEV PARTNERS сме адаптирали модерен дизайн, съобразен с желанието на клиента за цветовата комбинация. Постигнат е лесен за ориентация и информативен за клиентите на кантората сайт.

Фирмен уеб сайт за дентална клиника

ФИРМЕН УЕБ САЙТ ЗА ДЕНТАЛНА КЛИНИКА

При изработката на фирмения уеб сайт SHABAB DENT сме комбинирали три цвята и елементи на дъга, която да символизира усмивка. Завършения проект е лесен за ориентация на пациентите на клиниката и в същото време достатъчно информативен.

Онлайн магазин FIT LIFE

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ХРАНИТЕЛНИ И ТРЕНИРОВЪЧНИ РЕЖИМИ

При изработката на онлайн магазин FIT LIFE е направен динамичен и модерен дизайн. Добавен е калориен калкулатор, който да изчислава, калорийния прием. Направена е и движеща се количка, която да се мести, спрямо потребителя.

Фирмен уеб сайт House Solar

ФИРМЕН УЕБ САЙТ ЗА СОЛАРНИ СИСТЕМИ

При изработката на фирмения уеб сайт HOUSE SOLAR са използвани цветови комбинации, съответстващи на логото и дейността на фирмата. Приложени са различни елементи и модули за постигане на модерна и изчистена визия на сайта.

Anna2003.com - Съдове за цветя Lechuza

ANNA2003.COM

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА СЪДОВЕ ЗА ЦВЕТЯ

При изработката на онлайн магазин за саксии със система за поднапояване ANNA 2003 е подбран стилен и изчистен дизайн, съобразен с изискванията на клиента. Цветовата комбинация използвана в сайта е съобразена с логото.

Корпоративен уеб сайт - Лийн Институт България

КОРПОРАТИВЕН УЕБ САЙТ ЗА ЛИЙН ОБУЧЕНИЯ

Изработката на уеб сайт LEAN INSTITUTE BULGARIA включва цялостен редизайн, промяна на линк структурата и обогтяване на функционалността. За дизайна са използвани различни абстрактни елементи и комбинация от цветове подхождащи на бизнеса.

Книга за оцеляване - портфолио

BOOK.OCELIAVANE.COM

ONE – PAGE УЕБ САЙТ ЗА КНИГА

При изработката на one-page уеб сайт BOOK OCELIAVANE е направен дизайн, съобразен с дизайна и цветовата комбинация на книгата. По желание на клиента е направена и движеща се контактна форма.

Онлайн магазин shop alanscape

SHOP.ALANDSCAPE.BG

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ПОЛИВНИ ЧАСТИ

Онлайн магазина SHOP.ALANDSCAPE.BG е направен със сходен дизайн като фирмения уеб сайт ALANDSCAPE.BG. За удобство на протебителите е направена движеща се с него количка.

Портфолио PDR Auto Fix

УЕБ САЙТ ЗА PDR МОБИЛЕН РЕМОНТ

При изработката на уеб сайт PDR AUTO FIX е подбран модерен и разчупен дизайн съобразен с изискванията на клиента. Цветовата комбинация използвана в сайта е съобразена с логото.

ALEXANDROV LANDSCAPE портфолио

УЕБ САЙТ ЗА ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И ПОЛИВНИ СИСТЕМИ

При разработката на уеб сайт ALANDSCAPE са използвани тематични тревисти елементи и цветове свързани с дейността – озеленяване и поливни системи. Обособени са отделни страници за различните обекти, по които е работила фирмата.

Онлайн магазин Laser decor Bg

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ЛАЗЕРНО РЯЗАНИ ПРОДУКТИ

При изработката на онлайн магазин LASER DECOR BG е използвана цветова комбинация по желание на клиента. Дизайна е семпъл, изчистен и модерен. Поръчките се осъществяват бързо и лесно.

Уеб сайт за красота Get Beauty

УЕБ САЙТ ЗА КРАСОТА

При изработката на уеб сайт за красота GET BEAUTY е подбран стилен и изчистен дизайн, съобразен с изискванията на клиента. Чрез различни филтри по цена, град или процедура, платформата предоставя възможност на потребителите да откриват специалисти в сферата на красотата.

Фирмен сайт Fingention.com

ФИРМЕН УЕБ САЙТ ЗА РЕШЕНИЯ ЗА ТЪРГОВИЯ

За изработката на фирмен уеб сайт FINGENTION е приложен модерен и функционален дизайн, който привлича окото на читателя.

Easy packing - Бутилки и буркани на едро

EASYPACKING.BG

УЕБ САЙТ ЗА БУТИЛКИ, БУРКАНИ И ДРУГИ СТОКИ НА ЕДРО

При изработката на уеб сайт EASY PACKING е използвана комбинация от свежи цветове в комбинация с различни scroll ефекти, които да подобрят потребителското изживяване. Добавен е и каталог с възможност за разглеждане на различните параметри на всеки артикул.

Портфолио на онлайн магазин Zinaida

ZINAIDA.BG

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА СПАЛНО БЕЛЬО

При разработката на онлайн магазин ZINAIDA е подбрана цветова комбинация от черно и лилаво, съобразена потребителският трафик – жени. Цветовете придават на сайта стил и нежност.

PING-FILMS-2-портфолио

УЕБ САЙТ ЗА СВАТБЕНА КИНЕМАТОГРАФИЯ

При разработката на уеб сайт PING FILMS е използван нежен и стилен дизайн, съответстващ тематично със сватбената кинематография. Инкорпорирани са цветовите акценти от логото на клиента. Като допълнителна функционалност е разработен калкулатор за олеснение на посетителите на сайта, чрез който могат лесно да проверят цената на всяка услуга.

VH-consulting - портфолио

VH-CONSULTING.BG

УЕБ САЙТ ЗА БИЗНЕС КОНСУЛТИРАНЕ

При разработката на уеб сайт VH CONSULTING е използван модерен и семпъл дизаайн. Използвана е цветова комбинация подхождаща на вече съществуващото лого. Като допълнителна функционалност е настроен и модул за кандидатстване във фирмата и изпращане на CV от желаещите кандидати.

Сайт за висококачествени стероиди

STEROIDS-BG.COM

On-Page seo оптимизация

УЕБ САЙТ ЗА КАЧЕСТВЕНИ СТЕРОИДИ

Zobim.bg

ZOBIM.BG

On-Page seo оптимизация

УЕБ САЙТ ЗА КАЧЕСТВЕНИ СТЕРОИДИ

MONKY-портфолио

Бизнес платформа

При изработката на бизнес платформа MONKY са създадени различни listings шаблони с множество възможности за въвеждане на информация за конкретен бизнес.

Телефон

089 5677 933

Имейл

office@webber.bg

15 + 11 =