fbpx
Фирмен уеб сайт House Solar

ФИТМЕН УЕБ САЙТ ЗА СОЛАРНИ СИСТЕМИ

При изработката на фирмения уеб сайт HOUSE SOLAR са използвани цветови комбинации, съответстващи на логото и дейността на фирмата. Приложени са различни елементи и модули за постигане на модерна и изчистена визия на сайта.

Anna2003.com - Съдове за цветя Lechuza

ANNA2003.COM

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА СЪДОВЕ ЗА ЦВЕТЯ

При изработката на онлайн магазин за саксии със система за поднапояване ANNA 2003 е подбран стилен и изчистен дизайн, съобразен с изискванията на клиента. Цветовата комбинация използвана в сайта е съобразена с логото.

Корпоративен уеб сайт - Лийн Институт България

КОРПОРАТИВЕН УЕБ САЙТ ЗА ЛИЙН ОБУЧЕНИЯ

Изработката на уеб сайт LEAN INSTITUTE BULGARIA включва цялостен редизайн, промяна на линк структурата и обогтяване на функционалността. За дизайна са използвани различни абстрактни елементи и комбинация от цветове подхождащи на бизнеса.

Уеб сайт за красота Get Beauty

GETBEAUTY.BG

УЕБ САЙТ ЗА КРАСОТА

При изработката на уеб сайт за красота GET BEAUTY е подбран стилен и изчистен дизайн, съобразен с изискванията на клиента. Чрез различни филтри по цена, град или процедура, платформата предоставя възможност на потребителите да откриват специалисти в сферата на красотата.

Книга за оцеляване - портфолио

BOOK.OCELIAVANE.COM

ONE – PAGE УЕБ САЙТ ЗА КНИГА

При изработката на one-page уеб сайт BOOK OCELIAVANE е направен дизайн, съобразен с дизайна и цветовата комбинация на книгата. По желание на клиента е направена и движеща се контактна форма.

Портфолио PDR Auto Fix

PDRAUTOFIX.BG

УЕБ САЙТ ЗА PDR МОБИЛЕН РЕМОНТ

При изработката на уеб сайт PDR AUTO FIX е подбран модерен и разчупен дизайн съобразен с изискванията на клиента. Цветовата комбинация използвана в сайта е съобразена с логото.

FIT LIFE хранителни и тренировъчни режими - портфолио

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ХРАНИТЕЛНИ И ТРЕНИРОВЪЧНИ РЕЖИМИ

При изработката на онлайн магазин FIT LIFE е направен динамичен и модерен дизайн. Добавен е калориен калкулатор, който да изчислава, калорийния прием. Направена е и движеща се количка, която да се мести, спрямо потребителя.

ALEXANDROV LANDSCAPE портфолио

УЕБ САЙТ ЗА ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И ПОЛИВНИ СИСТЕМИ

При разработката на уеб сайт ALANDSCAPE са използвани тематични тревисти елементи и цветове свързани с дейността – озеленяване и поливни системи. Обособени са отделни страници за различните обекти, по които е работила фирмата.

Easy packing - Бутилки и буркани на едро

EASYPACKING.BG

УЕБ САЙТ ЗА БУТИЛКИ, БУРКАНИ И ДРУГИ СТОКИ НА ЕДРО

При изработката на уеб сайт EASY PACKING е използвана комбинация от свежи цветове в комбинация с различни scroll ефекти, които да подобрят потребителското изживяване. Добавен е и каталог с възможност за разглеждане на различните параметри на всеки артикул.

Портфолио на онлайн магазин Zinaida

ZINAIDA.BG

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА СПАЛНО БЕЛЬО

При разработката на онлайн магазин ZINAIDA е подбрана цветова комбинация от черно и лилаво, съобразена потребителският трафик – жени. Цветовете придават на сайта стил и нежност.

PING-FILMS-2-портфолио

УЕБ САЙТ ЗА СВАТБЕНА КИНЕМАТОГРАФИЯ

При разработката на уеб сайт PING FILMS е използван нежен и стилен дизайн, съответстващ тематично със сватбената кинематография. Инкорпорирани са цветовите акценти от логото на клиента. Като допълнителна функционалност е разработен калкулатор за олеснение на посетителите на сайта, чрез който могат лесно да проверят цената на всяка услуга.

VH-consulting - портфолио

VH-CONSULTING.BG

УЕБ САЙТ ЗА БИЗНЕС КОНСУЛТИРАНЕ

При разработката на уеб сайт VH CONSULTING е използван модерен и семпъл дизаайн. Използвана е цветова комбинация подхождаща на вече съществуващото лого. Като допълнителна функционалност е настроен и модул за кандидатстване във фирмата и изпращане на CV от желаещите кандидати.

Сайт за висококачествени стероиди

STEROIDS-BG.COM

On-Page seo оптимизация

УЕБ САЙТ ЗА КАЧЕСТВЕНИ СТЕРОИДИ

MONKY-портфолио

Бизнес платформа

При изработката на бизнес платформа MONKY са създадени различни listings шаблони с множество възможности за въвеждане на информация за конкретен бизнес.

Телефон

089 5677 933

Имейл

office@webber.bg

12 + 2 =

Абонирай се

Абонирай се и получи 5% отстъпка при изработка на уеб сайт или онлайн магазин.

Абонира се успешно!